کاظم صدیقی: فرزند فاضل من در حال سجده سحری و در برابر تهاجم بی امان رسانه‌ای جان مظلوم و محنت کشیده خود را به جان آفرین تسلیم نمود پزشکیان: دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند اطلاعیه مهم سپاه پاسداران در خصوص عملیات تست سامانه‌های پدافندی در ماهشهر  ستاد کل نیرو‌های مسلح: اقدام دولت استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و رژیم صهیونی است شلیک موشک‌های بالستیک سپاه به سمت مناطقی از کردستان عراق تکذیب شد پزشکیان: در ترویج زیست عفیفانه اقداماتی انجام نشود که به سرمایه اجتماعی کشور آسیب بزند کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در ارتفاعات کردستان عذرخواهی استاندار تهران از مردم؛ مازوت سوزی در نیروگاه‌ها نداریم توئیت عبری جدید رسانه رهبر انقلاب: منفورترین سازمان و باند حاکم در دنیا رژیم صهیونی است ابوترابی فرد: باید رئیس جمهور و دولت را یاری کنیم/ سال‌هاست بهره‌وری در ایران صفر است مشاور رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بخش زیادی از توان عملیاتی اسرائیل در جنگ ۱۲ روزه از مدار خارج شد پاسخ حضرت آیت الله خامنه‌ای به نامه نوه سردار حاجی زاده رایزنی در خصوص لایحه اصلاح ماده ۱۰۶ قانون مدیریت خدمات کشوری / سرانجام فاصله حقوق شاغلان و بازنشستگان رهبر معظم انقلاب: در جنگ ۱۲ روزه برنامه‌ریزی ۲۰ ساله دشمن شکست خورد رهبر انقلاب امشب با مردم ایران سخن خواهند گفت

سرلشکر سلامی: تا انتهای رفع مشکل کنار مردم خوزستان هستیم

فرمانده کل سپاه گفت: اینجا که شما ایستاده‌اید لاله‌زار شهدای بزرگ ایران است، خوزستان برای ما نه تنها مهم بلکه مقدس است، و هم اکنون نیز تا انتهای رفع مشکل کنار مردم خوزستان هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 24
کد خبر: ۹۶۴۱۸

به گزارش راهبرد معاصر،سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران  اظهار کرد: به دنبال فرمایش روز گذشته مقام معظم رهبری که ایشان ابلاغ فرمودند تا مسؤولان حل مشکل آب خوزستان را جدی بگیرند امروز خدمت برادرانمان در سپاه حضرت ولیعصر سپاه خوزستان رسیدیم تا از نزدیک شاهد فعالیت و تلاش‌های آنان باشیم.

وی در خصوص اقدامات سپاه پاسداران برای رفع مشکلات خوزستان گفت: توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا تحت عنوان طرح غدیر حدود ۵۲۵ کیلومتر لوله با قطر دومتر از منطقه شوش کشیده شده است که شهر‌های مختلفی از جمله دارخوین، اهواز، خرمشهر، هویزه، شادگان، حمیدیه، آبادان کشیده شده و آب رسانی می‌کند.

فرمانده کل سپاه ادامه داد: در این بحران آبی اخیر هم تلاش‌های برادران سپاه قابل تقدیر است، همین الان ۶۰ دستگاه تانکر ۳۰ هزار لیتری به صورت سیار در ۸۷ روستای منطقه در حال آب رسانی هستند و امروز ۴۰ دستگاه دیگر نیز بدان اضافه می‌شود و حدود ۱۵۰ دستگاه تانکر ثابت آب در روستا‌ها نیز تهیه شده است.

سلامی ادامه داد: در حدود ۹۱ کیلومتر لوله نیز در تعدادی از روستا‌های منطقه از جمله غیزانیه، دشت آزادگان، جفیر در حال نصب و جاگذاری است.

وی افزود: همچنین دومخزن ۴۰ هزار مترمکعبی در غرب شوش ایجاد شده است و آب را ذخیره می‌کند.

فرمانده کل سپاه بیان کرد: در خصوص فاضلاب اهواز نیز قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا قراردادش را منعقد کرده و حتی تجهیز کارگاه نیز انجام شده، امیدواریم با تامین اعتبار در آینده‌ای نزدیک شاهد بهره برداری از پروژه باشیم تا مشکل فاضلاب اهواز حل شود.

سلامی تصریح کرد: نکته مهمی که می‌خواهم عرض کنم آنکه ما به این مردم متعهد و وفادار هستیم، آن‌ها را تنها نمی‌گذاریم و در سختی‌ها همگام آن‌ها هستیم همانطور که در سیل سال ۹۸ برادران عزیز ما در تمام مناطق سیل زده با مردم و سختی‌هایشان همراه بودند.

فرمانده کل سپاه گفت: اینجا که شما ایستادید لاله زار شهدای بزرگ ایران است، خوزستان برای ما نه‌تن‌ها مهم بلکه مقدس است، ما وقتی روی این خاک قدم می‌گذاریم احساس هویت می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با این مردم تاانت‌های کار همراهیم و هرگز آن‌ها را تنها نخواهیم گذاشت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار